Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Hoe werkt het?

Elk jaar organiseren Effectory en Intermediar de Beste Werkgevers Awards. Hier wordt een podium gegeven aan dé Beste Werkgevers van Nederland. Elke organisatie met meer dan 100 medewerkers kan een gratis Beste Werkgevers scan doen. Effectory voert de scan uit. Na de scan ontvang je de Beste Werkgevers-score en de top 3 verbeterpunten. Natuurlijk biedt dit ook de kans op het winnen van een Beste Werkgevers Award of een vermelding in de Beste Werkgevers lijst.

Waarom doen wij dit?

Goed werkgeverschap verdient erkenning. We willen goed werkgeverschap stimuleren en organisaties inspireren met de best practices van werkgevers die hun medewerkers serieus nemen en ze in staat stellen om optimaal te presteren. Iedereen moet een gelijke kans hebben op het winnen van de Beste Werkgevers Awards, daarom bieden wij de Beste Werkgevers scan kosteloos aan. Zo hopen wij goed werkgeverschap in Nederland te verbeteren.

Voor wie zijn de Beste Werkgevers?

De Beste Werkgevers Awards zijn bedoeld voor alle organisaties met meer dan 100 medewerkers. Organisaties die al een maatwerk onderzoek uitvoeren bij Effectory nemen automatisch deel.

Hoe win ik?

Vanzelfsprekend winnen de organisaties met de hoogste absolute score in de profit en non-profit sector. Deze sectoren worden weer onderverdeeld in twee categorieën, minder dan 1.000 en meer dan 1.000 medewerkers. Daarnaast wordt er één winnaar per branche uitgeroepen en publiceren we de toplijsten en de top 3 per branche.

Organisaties krijgen vanaf 2017 met hun Beste Werkgevers Score óók een sterrenstatus. Wanneer je boven de branche-benchmark presteert, mag je als organisatie het keurmerk dragen met daarbij  één, twee of drie sterren. Hoe beter je het presteert ten opzichte van je branchegenoten, hoe meer sterren je krijgt

Verschillende keuzes

Bij deelname aan de Beste Werkgevers Awards kies je in de basis voor gratis onderzoek. Vanzelfsprekend kun je het onderzoek naar behoefte ook ‘upgraden’ tot onderzoek waarbij je meer diepgaande informatie ontvangt of een verdieping ontvangt in divisies of teams. 

Wil je meedoen met de Beste Werkgevers? 

Meld je organisatie dan nu aan!

 

Voor meer informatie